Kérdésed, problémád van? Katt ide!

Kosár

Nincs termék a kosárban.

Menü

Hírlevél

E-Magazin

Így készíts forró csokoládét igazi csokiból

Szükséged lesz:

-3 teáskanál jó minőségű csokipasztillára (lehet tejcsoki, vagy étcsoki is: http://www.officekave.hu/termek/212622-Zahara_ecuadori_et_forro_csoki
-2 dl tejre
-a kedvenc bögrédre
-opcionálisan pillecukorra vagy tejszínhabra.

Elkészítés:

Kezd el melegíteni a bögrényi tejet egy tapadásmentes fazékban a tűzhelyen. Mikor már forró, de még nem forr, habosítsd fel egy elemes tejhabosítóval.
Ezután kanalazd bele a csokipasztillákat. Várj egy percig, míg elolvadnak, majd keverd meg, míg teljesen homogén nem lesz. Töltsd a kedvenc bögrédbe, és már fogyaszthatod is.

Tipp: nehéz napokon szórd meg a tetejét pillecukrokkal :)