Kérdésed, problémád van? Katt ide!

Kosár

Nincs termék a kosárban.

Menü

Hírlevél

E-Magazin

Levendulás forró csoki

Hozzávalók:
 - 2 bögre tej
 - 3 teáskanál csokipasztilla (lehet tej, ét vagy fehércsoki, ízlés szerint)
 - 1 teáskanál szárított levendulaszirom (gyógynövény - vagy bioboltokban kapható)
 - tálaláshoz 2 üvegpohár és néhány levendulaszirom a díszítéshez.

Elkészítés:

1. A tejet összemelegítjük egy hőálló tálban a levendula virágokkal
2. 5 perc áztatás után leszűrjük, majd felhabosítjuk a tejet elemes tejhabosítóval
3. Hozzákeverjük a csokoládépasztillákat, és addig kevergetjük, míg teljesen homogén nem lesz
4. Üvegpoharakban tálaljuk, tetejére halmozhatunk tejhabot, vagy kevés tejszínhabot és néhány levendula virágzatot.

2 adag lesz belőle.