Kérdésed, problémád van? Katt ide!

Kosár

Nincs termék a kosárban.

Menü

Hírlevél

E-Magazin

Liebster Award díjat kapott az OfficeKávé!

A Liebster Award egy vándordíj, a bloggerek elismerése bloggereknek vagy más honlaptulajdonosoknak. Egy visszajelzés, hogy hasznos amit csinálunk, és hogy érdemes továbbmenni az úton, amit elkezdtünk.

Ezúton is nagyon köszönöm Árvai Nórának, a Baba-Mama konzultáció oldal tulajdonosának (http://babamamakonzultacio.hu/), hogy nekem ajánlotta fel a díjat.


 


A díjhoz kérdéseket is kaptam, amiket illik megválaszolni. Íme:


1. BMK: Mi lesz a honlapodból 5 év múlva?
OK:
Remélem, hogy egy nagyszerű közösséget fog képviselni akkor is, akik minőségi kávé és szálas tea fogyasztók. Akik szeretik a mást, nyitottak az újra. Akik a termékeink mellett szeretik és részt vesznek a rendezvényeinken is. Mert sok új tervünk van ám, csak győzzük megvalósítani. :)


2. BMK: Fehér-, tej- vagy keserűcsoki?
OK:
Ha táblás csokiról van szó, akkor tej és étcsoki, felváltva, de ha forró csokiról, akkor egyértelműen étcsoki. Rengeteg szuper receptem van rá, annyira változatosan el lehet készíteni. Egy őszi vagy téli estét el sem tudok képzelni forró csoki nélkül.


3. BMK: Le tudsz nyomni 30 fekvőtámaszt?
OK:
Nem hinném... Bár még sosem próbáltam. :)


4. BMK: Ha csak egy mondatban fogalmazhatnád meg, mit üzensz az embereknek a blogoddal,  mi lenne az??
OK:
Az, hogy az életben fontosak a magunkra szánt 5 percek is, nem csak a nagy dolgok. És ha már kávézol, vagy épp teázol, ne csapd össze rossz minőséggel, hanem add meg a módját. Válassz jó minőséget, szánj rá 2-3 percet az elkészítésére, és élvezd. Hidd el, feltölt, néha csodákat tesz! :)

5. BMK: Emlékszel a kedvenc tanárodra? Mit csodáltál benne?
OK:
Talán az általános iskolai magyar tanárom. Hihetetlen nyugalom és szeretet áradt belőle, a tudásán túl.


Vándordíj lévén én ezt a következő blogoknak adom tovább:


1. A Tündérsütis iLDonak az isteni receptjeiért és a gyönyörű fotóiért: http://www.tundersuti.blogspot.hu/
2. A Fűszer és Lélek blog írójának, Fűszeres Eszternek, mert ugyanolyan lelkesedéssel ír a gasztroprogramokról és receptekről, mint én a kávé és teakészítés művészetéről: http://fuszereslelek.blog.hu/
3. A Térformáló Magazin szerzőjének, Néder Melindának a trendi és modern ötleteiért: http://blog.otherside.hu/category/08-kert/
4. A Hungarian Provence blog írójának, mert Krisztinához hasonlóan én is nagy levendula-rajongó vagyok: http://hungarianprovence.blogspot.hu/


 


És az én kérdéseim a nyertesekhez:


1. Mit ad számodra a blogírás?


2. Mi a célod vele?


3. Ha csak egyetlen bejegyzésedet hozhatnád nyilvánosságra, melyik lenne az?


4. Milyen témában írnád új blogodat?


Gratulálok a nyerteseknek!