Kérdésed, problémád van? Katt ide!

Kosár

Nincs termék a kosárban.

Menü

Hírlevél

E-Magazin

Megkezdődött a böjti időszak

Tehát ne rohanjuk meg az üzletek péksüteményes polcait, mert azzal többet ártunk (inkább akkor együnk húst). Hanem ez idő alatt kerüljük a zsíros, fűszeres, nehéz ételeket, részesítsük előnyben a gabonát, a zöldségféléket, fogyasszunk sok levest és folyadékot.


Segítheted a böjti idő alatti méregtelenítést zöld teával, gyógyteákkal, vagy zöld kávé fogyasztásával, hogy még hatékonyabb legyen.


Így építsd be a napi rutinodba:


1. Reggel kezdd a napot egy csésze zöld teával, mindenféle édesítő nélkül. Ha eddig cukrosan ittad a teát, szokatlan lehet most az íze, de hamarabb meg fogod szokni, mint hinnéd. Kezdd ízesített zöld teával, azt édesebbnek fogod érezni, jó kezdő pont lehet.


 


2. Ha napközben kávézol, keverj zöld kávét a megszokott pörkölt kávédhoz 50-50% arányban. A zöld kávé nem módosítja a megszokott kávéd ízét, ha így keverve készíted el, viszont kifejti jótékony hatásait: gyorsítja az anyagcserét, gátolja a zsír lerakódását, stabilizálja a vércukorszintet, és magas antioxidáns-tartalma miatt erősíti az immunrendszert.


 


3. Délután, vagy ha már nem akarsz koffeint fogyasztani, válassz a méregtelenítő- tisztító gyógyteák közül: Detox teát vagy a 28 napos méregtelenítő teacsomagot. A 28 napos csomagnak van kimondottan esti teája is, amit lefekvéskor kell fogyasztani.


 


Tehát a legfontosabb:  • Ne koplalj, ne éhezz

  • igyál sok folyadékot

  • És segítsd a szervezeted öntisztító folyamatait zöld teával, zöld kávéval vagy gyógyteákkal.