Kérdésed, problémád van? Katt ide!

Kosár

Nincs termék a kosárban.

Menü

Hírlevél

E-Magazin

Mentás forró csoki


Hozzávalók:

 - 8 dl tej
 - 6 evőkanál tejcsoki pasztilla
 - fél tábla jó minőségű mentolos étcsoki
 - egy bóbita mentalevél csészénként
 - egy csipet só.

Elkészítés:

Egy tapadásmentes edényben melegítsd meg a tejet egy csipet sóval. Mielőtt felforrna, keverd el benne a csokipasztillákat, majd tördeld bele a mentolos csokit is. Addig kavargatsd lassú tűzön, míg mindkét féle csoki maradéktalanul el nem olvad.

Aki teheti, a mentolos étcsokit helyettesítheti 2 friss mentaágakkal. Ebben az esetben 8 evőkanál csokipasztillát használj.
Tálalás előtt habosítsd fel elemes tejhabosítóval.

4 -6 bögrével lesz belőle.