Kérdésed, problémád van? Katt ide!

Kosár

Nincs termék a kosárban.

Menü

Hírlevél

E-Magazin

Zöld kávé - A természet ajándéka

ZÖLD KÁVÉ - A TERMÉSZET AJÁNDÉKA
100% természetes, 100% hatékony


Pörkölt társával ellentétben a pörköletlen, nyers zöld kávé klorogénsavban gazdag, ami egy nagyon hatékony antioxidáns: még a zöld tea hatóanyagánál is tízszer erősebb.
A klorogénsav megtalálható a zöld kávén kívül még a napraforgóban, a paradicsomban, a sárgarépában és az articsókában is, de a zöld kávéban a legmagasabb: 34,5-41,6 mg klorogénsavat tartalmaz grammonként.





Miért érdemes fogyasztani?

- antioxidáns forrás
- hatékonyan méregtelenít, serkentti az anyagcserét
- selymesebbé, lágyabbá teszi a kávét, így az arra érzékeny gyomrúak is bátran fogyaszthatják
- ha neked is megvan az a rossz szokásod, hogy reggel éhgyomorra kávézol, miondenképp keverd zöld kávéval, ami kíméli a gyomrot.

Kinek ajánljuk?

 - Fogyni vágyóknak: gyorsítja az anyagcserét, fokozza a kalóriaégetést, gátolja a zsír lerakódását.

 - Cukorbetegeknek: stabilizálja a vércukorszintet (klorogénsav tartalma képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását, azaz megakadályozza, hogy az a véráramba jutva megemelje a vércukorszintet), valamint erősíti az immunrendszert.

 - Egészséges életmód híveinek: kiváló antioxidáns forrás, klorogénsav tartalma hatékonyan képes szembeszállni a szabad gyökökkel.


Hogyan fogyasszuk?

A zöld kávé annyit jelent, mint nyers, pörköletlen kávé. Jótékony hatása ebben a formában a legintenzívebb, ám a kávé finom illatát és aromáját a pörkölésnek köszönhetjük. Ezért pörkölt kávéval keverve ajánljuk fogyasztani: ideális a 30% zöld + 70% pörkölt kávé keveréke, de bátrabbak vagy fogyókúrázók 50-50%- ban is keverhetik.